A falak szigetelése

A falak szigetelése 2020-09-10T10:39:33+02:00

Ma már lehetséges olyan anyagokkal hőszigetelnie otthona falait, amely megújuló alapanyagból készül, mentes mindenféle egészségkárosító vegyi anyagtól és környezetünket sem terheli.  A STEICO farost hőszigetelések különösen alkalmasak faházak hőszigetelésére, mindamelett használhatóak hagyományos téglaházakhoz, beton épületekhez és más típusú falazatokhoz is.

És miért helyes a falszigetelést  választani ? Tudja, mi a legnagyobb előnye? A falak szigetelése biztosítja az  energiatakarékosság különösen hatékony formáját nyáron télen egyaránt. Télen  biztosított a hideg elleni védelem , nyáron pedig megvédheti magát  a ház túlmelegedésétől, és még 30 fokos kültéri hőmérsékleten is bent kellemes hőmérsékletet biztosít. Az egyik legnagyobb előnyének tekinthetjük a zajvédelmet.

A megadott szigetelőréteg biztosítja, hogy az elvégzett munka rések és illesztések nélkül történjen meg. A szigetelés mindamellett kellően nyitott, ami a belső mikroklíma kezeléséből áll. Magas hőtárolást biztosít,  ami sokunknak örömöt hoz a hideg évszakban.

izolacia stien

Bármely kérdés esetén, forduljon bizalommal hozzánk az alábbi telefonszámokon:

A befújt farost hőszigetelés  kiválóan alkalmas közel nulla energiaigényű épületek megépítéséhez.

Passzívház minősített építőanyag.