KIK VAGYUNK? 2020-09-09T14:24:14+02:00

KIK VAGYUNK?

Magyarországon a farostlemez szigetelőlapok és más természetes hőszigetelések legnagyobb eladója vagyunk, ami Európában több mint 100 éves múltra tekint vissza. A farost hőszigetelések mellett STEICO I gerendákat, ragasztott rétegelt fűrészárut LVL és természetes kender hőszigetelést kínálunk. Emelett kínálatunkban megtalálhatóak minősített vályog építőanyagok, úgymint vályogvakolatok, vályogtéglák és színezhető vályog nemesvakolatok.

NATURICA GROUP  csapata szakképzett kivitelező, és mérnök csapata teljes körű technikai tanácsadást kínál a STEICO termékekhez és azok alkalmazásához. Ezenkívül biztosítja a személyre szabott helyszíni tanácsadást a kereskedőhálózattal folytatott intenzív együttműködés révén.

A STEICO Gruppe  világviszonylatban vezető cég farostlemez szigetelőanyagok gyártása és forgalmazása terén. A STEICO AG több mint 1300 munkatársat foglalkoztat és székhelye München közelében, Feldkirchenben található, ahol adminisztráció, értékesítés, műszaki tanácsadás, valamint kutatás és fejlesztés található. A termelés három európai helyszínen zajlik.

Egy köbméter fa kb. egy tonna szén-dioxidot köt meg, míg egyúttal 0,7 tonna oxigén keletkezik. A tárolt CO2 a fatermékekben is lekötve marad, mint amilyen pl. a STEICO ZELL farost . A befújásos farost szigetelés tehát nagy jelentőséggel bír környzetünk védelmének érdekében. 

Tudjon meg többet a STEICO környezetvédelmi szerepvállalásáról a STEICO ökológia katalógusból, melyet ide kattintva érhet el:

STEICO ÖKOLÓGIA